fbpx

Blossom Body

header-home

Mijn verhaal

Wil je je dieper verbinden met jezelf? Meer contact voelen met je lijf, je energie.. Terug naar wie je werkelijk bent..? Weet je welkom voor ondersteuning als je diepere verbinding zoekt met wie en wat je bent. Wegen die daarvoor inspiratie bieden zijn yoga, tantra, massage, healing… Wegen die het lichaam als uitgangspunt hebben als bron van wijsheid en dieper weten. Nieuwsgierig? Kijk op www.blossombody.nl voor meer informatie over:

• Wekelijkse Yoga lessen: Hatha yoga / Tantra yoga / Yin yoga / Chakra yoga / Slow Flow
• Shakti Temple – Vrouwencirkels

• Tantric Journey’s – Gemengd Man/Vrouw
• Sjamanistic Tantric De-amouring Trainingen
• Bodywork: Biodynamic massage therapy/Cranio Sacraal/De-armouring/ Access Bars Consiousness® /Hollistische ontspanningsmassage/Shiatsu stoelmassages
• Healing: Theta Healing / Merlin M4 Healing en Reiki 3

img36

Mijn drijfveer

“KEN JE HET? Het gevoel niet ergens bij te horen of niet begrepen te worden. Geen deel ergens van uit te maken?
Ik heb dit gevoel grondig leren kennen in mn leven. Als kind van narcistische ouders met een oorlogsverleden was er weinig ruimte om kind te zijn. Jarenlang zocht ik naar balans. Diep ben ik in mezelf gedoken (d.m.v. lichaamswerk, yoga, tantra etc.). Zoveel heb ik gevonden. Heb de diepte van Verbinding en Liefde leren kennen die we zijn in een onderlaag. Het Vergeten Weten. De waarheid van ons wezen! Wat een blessing. Zo helend❣ Mijn vitale levensenergie is weer gaan stromen en dit gun ik jou ook zo. Ik zie jou als een gigantisch krachtig wezen die zich daar veeeeel te weinig van bewust is. Geconditioneerd als we zijn om ons aan te passen aan onze omgeving die niet altijd supportive was of is hebben we geleerd om niet ons volle potentieëel te leven. Van onszelf te houden als de god/godin die we zijn.. Dat is wat ik jou laat ervaren in mn workshops, trainingen en sessies. Kijk voor info op https://www.blossombody.nl/events/
Weet je welkom mooi mens. Namasté?

Yoga

YOGA

Blossom Body biedt yogalessen in kleine groepjes en in een intieme setting met veel persoonlijke aandacht. De Blossom Body yoga tempel biedt je wekelijkse lessen in vijf verschillende stijlen: Hatha yoga, Chakra yoga, Tantra yoga, Slow Flow en Yin yoga. Naast een heerlijke work-out zijn de lessen diep ontspannend voor lichaam en geest.

Blossom body massage

BODYWORK

WAT IS HET? Blossom Body Massage is een holistisch therapeutische healing sessie, helemaal op jou body/mind systeem afgestemd. Het is een intuïtieve mix van Biodynamische Massage Therapy/Devine Energy Healing/Cranio Sacraal/De-Armouring. HEB JE LAST VAN: vermoeidheid, depressie, stress, burn-out, slaapproblemen, angst en onzekerheid? Dan is dit zeker iets voor jou. Mijn werkwijze is energetisch en zacht. Gericht op het laten smelten van blokkades en lichaams pantsering door diepe ontspanning. Zodat jou authentieke zelf weer mag opbloeien.

Workshops

WORKSHOPS EN TRAININGEN

Zoek je ontspanning, balans, diepere verbinding met jezelf en de ander? Hoe vaak gaan we in ons dagelijks leven niet voorbij aan echt contact met onszelf, met elkaar? Gaan we op in de maalstroom van alledag, geleefd door werk, kids etc. In de vorm van workshops en trainingen bied ik je daar ondersteuning in. Ondersteuning om die diepere verbinding met jezelf en elkaar weer terug te vinden. Ga voorbij je woorden en duik in je ervaring. Herstel de verbinding met je lijf, je voelen op cellulair nivo. Met je bekken en je hart (Pelvic-Heart Immersion) Daar waar je bliss bent en Liefde. Ik bied het volgende: Shakti Temples – Vrouwencirkels, Tantric Journey – Gemengde avond Man/Vrouw, De-armouring Kundalini healing trainingen.