fbpx

Esther Moelands

mijn verhaal 19

Mijn verhaal

Jaren werkte ik in de gehandicaptenzorg en later de gehandicaptensport. In die laatste functie werkte ik als projectcoördinator, ondersteunde bij beleidszaken van de stichting en onderhield de website en social media. Deze ervaring maakte me enthousiast om daar meer mee te gaan doen. Met een cursus en vooral veel zelfstudie werd ik hier steeds handiger in en enthousiaster over. Zowel mijn sterk analytische en cognitieve inslag, als mijn zorghart en mijn passie en creativiteit kan ik goed kwijt in mijn missie met Kallikona. Ik zie mensen blij worden van mijn meedenken en blij worden als ik hun ideeën tot leven kan brengen met een website of mooie creatie anderszins.

Missie 19

Mijn missie

Geboren met een creatief én analytisch brein heb ik een innerlijke drive om “plaatjes compleet” te maken. Letterlijke plaatjes in de zin van mooie dingen maken met de juiste boodschap, emotie, lay-out en functionaliteit. Figuurlijke plaatjes met boodschappen die de juiste doelgroep aanspreken. Door wat je wilt, zegt en doet met elkaar in overeenstemming te brengen gaat de energie stromen en kunnen mensen zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Kallikona Websmart 19

Kallikona Websmart

Wil je op een authentieke manier online zichtbaar zijn voor jouw klanten zonder dat het jou teveel energie kost? Vanuit Kallikona Websmart maak ik een website voor je, zorg ik voor aansprekende beelden en ondersteun je bij je social media.

Kritische Vriendin

De Kritische Vriendin

Zoek je een sparringpartner die met je meedenkt en jou vooruit helpt met je vraagstuk, je projectplan, onderzoek of subsidieaanvraag? Als ‘kritische vriendin’ sta ik je hierin graag bij.

 

PS: De foto is gemaakt door collega Marije du Bateau.

Kallikona Designs

Kallikona Designs

Onder de naam Kallikona Designs breng ik inspirerende ontwerpen op kleding en accesoires uit. Meerdere ontwerpen zijn geïnspireerd door dans en yoga of het leven zelf. Quotes die jouzelf kunnen inspireren of waarmee je de persoon die je tegenkomt aanspreekt.