fbpx

Marjolein Weterings

029 ZMK bezoek de Vrije Uitloop

Mijn verhaal

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het Engels. Het liefst las ik Engelse boeken, zodra ik een woord niet kende zocht ik het op. Later trof ik natuurlijk een Engelsman als partner en was dit de voertaal binnen ons gezin. Deze voorliefde voor taal krijgt vorm in een aantal diensten, waar ik veel voldoening uit haal. Ik heb vele verschillende werkzaamheden gedaan, van secretaresse tot visagiste, verkoopster etc. Ik praat gemakkelijk en van mensen hulp bieden krijg ik energie.

heart-700141_1920 (1)

Mijn drijfveer

Van mensen helpen word ik vrolijk. Handen laten wapperen vind ik heerlijk. Ik houd van gevulde dagen, weken en jaren, met ontspanning als afwisseling natuurlijk. Ik geniet ervan dat ik dit zowel actief en praktisch vorm kan geven met bijvoorbeeld uitvoeren van klussen, als met verschillende taaldiensten. Ik heb een divers aanbod, waar je hieronder meer over ziet.

Marjolein, Tea&Talk

Tea & Talk: Engelse conversatie en vertalingen

Engelse conversatie bij mij thuis op het begijnhof onder het genot van tea & scones. Als eenmalige beleving (uitje) of als regelmatig leerproces te volgen. Dit is bijvoorbeeld handig voor wie in een internationaal bedrijf werkt of anderszins de Engelse taal veel nodig heeft. Je kan me ook stukken laten vertalen van het Engels naar het Nederlands of andersom. En mocht je een Engelstalige toespraak of lezing willen geven, kan ik je hier zeker in bijstaan.

laptop-1019782_1920

Computer, smartphone en tv hulp

Aan ouderen / digibeten geef ik les in eenvoudige werkzaamheden op de computer of smartphone. Wanneer er problemen ontstaan bij een van deze apparaten of de tv, kom ik het voor u oplossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een modem, de tv die ineens niet meer werkt, of werkzaamheden op de computer waar u tegenaan loopt.

nail-1816362_1920

Klusservice

Bij allerhande klussen in huis waar u tegenaan loopt, kunt u mij inschakelen. Lampen ophangen, schilderen, kleine bouwpakketten in elkaar zetten; ik doe het graag voor u.