fbpx

Monique Kooy

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Het tuinieren loopt als een groene draad door mijn leven. Mijn ouders hadden een bloemisterij en als kind was ik vaak op de kwekerij te vinden. Werken in de tuin vind ik heel leuk. Ik was nieuwsgierig en verwonderd hoe alles groeide en bloeide. Ik houd van de natuur. Wandelen en bezig zijn met en in de natuur geeft mij rust,ontspanning en veel voldoening.

Mijn visie

Mijn visie

Mijn klanten noemen mij ‘tuinvakvrouw’ en dat is een term die bij me past. Ik houd van tuinieren en doe dat met veel plezier en enthousiasme. Als tuinvakvrouw kies ik voor een persoonlijke benadering maak ik mensen nieuwsgierig wat te ontdekken valt in hun tuin en komt de tuin weer tot leven.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Mijn werkzaamheden bestaan uit kleinschalig tuinonderhoud en herinrichting van particuliere tuinen. Op basis van de wensen van mijn klanten en mijn frisse kijk op de tuin, geef ik nieuwe mogelijkheden aan. Samen maken we een plan en ik zet daarbij mijn vakkennis, creativiteit en ruime ervaring in het groen in. Ik werk graag en bij voorkeur met u samen om een tuin te creëeren die bij u past.

Grafonderhoud

Grafonderhoud

Daarnaast bied ik de dienst grafonderhoud aan. Vanuit mijn klanten is de vraag ontstaan om graven te onderhouden voor hun dierbare overledene. Ik vind het heel mooi en dankbaar werk. Het geeft mensen rust als ze weten dat het graf goed verzorgd wordt. Ik werk met respect en houd rekening met uw wensen.