fbpx

Rian Wirken

mijn verhaal

Mijn verhaal

De naam van mijn bedrijf is Eywa-art. Eywa staat voor de energie die alles en iedereen verbind. En het art gedeelte van mijn bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen. Zoals creatieve workshops, ik maak en verkoop eigen kunst, eventueel in opdracht, en ik geef trainingen over de kunst van leven.

Door bepaalde ervaringen in mijn leven ben ik al jong in een depressie geraakt. Ik heb een lange zoektocht gemaakt naar de weg eruit, en ben ondertussen een gedegen ervaringsdeskundige. Kunst en creativiteit hebben mij daar enorm bij geholpen om het licht weer te gaan zien.

mijn visie

Mijn missie

Mijn missie is om mensen te helpen meer kleur aan hun leven te geven, door de creatieve workshops kunnen ze zich daar helemaal in kwijt. Je hebt een gezellige tijd EN je gaat met iets leuks, unieks en zelf gemaakt naar huis.

De kunst die ik zelf of in opdracht maak, verschillen van illustraties voor boeken, geboorte schilderijen, leuke cadeau artikelen, en alles wat er tussen in zit. Meer hierover staat op mijn site.

De trainingen die ik geef zijn veel al om sterker in je eigen kracht te komen staan, je bewust te maken hoe je meer uit jezelf en uit het leven kunt halen. Ik heb misschien een lange zoektocht gehad naar een beter leven, met mijn training geef ik anderen de ‘korte’ route naar geluk.

91583755_210230900412771_3819956776489451520_o

Trainingen In je eigen kracht staan

Wat voor mij de belangrijkste levenslessen zijn geweest was het inzicht dat je altijd zelf verantwoordelijk bent hoe jij in jouw leven staat. Maar net als velen wist ik diep van binnen wel dat het anders kon, dat het beter kon, maar ik had geen idee hoe. De trainingen die ik geef hebben de intentie om mensen meer bewust te maken van waar het precies niet lekker loopt, en waarom. Maar bovenal geef ik handvaten waarmee je aan de slag kan om het wel beter te krijgen.
In grip op je leven neem ik je mee in verschillende aspecten van je leven. Door vragen te beantwoorden krijg je inzichten, daarna ga je stap voor stap aan de slag om een beter leven te creëren. Bij IK staat voor Innerlijke Kracht, ga je in 22 lessen aan de slag met wie je bent, waarom je bent wie je bent, en wie je wilt zijn. Het is een reis waarin je op verschillende vlakken gaat ontdekken dat je vaak krachtiger kunt zijn als dat je zelf denkt te kunnen zijn. Door middel van oefeningen ga je positieve ervaringen opdoen die je bij blijven, ga je inzichten krijgen die je leven blijvend gaat verbeteren. Een cadeautje voor jezelf aan jezelf!

workshops

Creatieve workshops

De creatieve workshops zijn heel variërend. Daarbij denkend aan seizoenen, thema’s, en gewoon heerlijk creatief bezig zijn. ideeën genoeg! Je gaat aan de slag met veel verschillende materialen. Gezellig om samen met je vriendin te doen, of simpelweg gewoon een ochtend of middag ontspannen creatief genieten in een groep.

Persoonlijke cadeaus 2

Persoonlijke cadeau's en illustraties

De kunst die ik zelf creëer en verkoop zet ik op mijn site als ze klaar zijn. Dat kunnen schilderijen of tekeningen zijn, maar bijvoorbeeld ook kabouterhuisjes met lichtje voor op een kinderkamer, raamhangers, een gepersonaliseerd schilderij waar trotse oma’s en opa’s hun pas geboren kleinkinderen op kunnen zetten, je kan het zo gek niet opnoemen. Ik maak het!
Ook maak ik ‘kunst’ in opdracht. Ik heb twee boekjes geïllustreerd, geboorte schilderijen gemaakt, speciale cadeaus voor bijzondere gelegenheden gemaakt, denk aan bruid en bruidegom flessen, of iets waar geld in kan, maar wat veel persoonlijker is als een gewone kaart of envelop. Vraag wat je wilt, en dan komen we er vast wel uit.