fbpx

Zawadi Designs

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Ik ben Anne-Marie en kom uit Rwanda. Van jongs af aan heb ik het altijd ontzettend leuk gevonden om met de naaimachine te werken. Tegenwoordig is dat voor mij een manier om twee werelden op een harmonieuze wijze bij elkaar te brengen: mijn vaderland en Nederland. Dat stelt mij in staat om de Afrikaanse sfeer te herleven, mijn energie op een positieve wijze te kanaliseren en invulling te geven aan mijn creativiteit.

Werken met Afrikaanse stof maakt mij vrolijk. Deze kleurrijke stoffen zijn erg populair overal in Afrika. Ook toont de Westerse consument meer en meer interesse voor deze modieuze stoffen. Vanuit mijn passie voor naaiwerk en de ontwikkeling rondom de Afrikaanse stof is “Zawadi Designs” ontstaan. Zawadi betekent namelijk “geschenk” in de Swahili taal. Via Zawadi Designs wil ik mijn multiculturele diversiteit en mijn passie voor naaiwerk verenigen om volwaardige geschenken voor jou als klant te creëren.

Visie

Mijn visie

Via Zawadi Designs wil ik mijn multiculturele achtergrond en creativiteit tot uiting brengen.  Hoewel de Afrikaanse stof zijn oorsprong in Helmond vindt, profiteren Nederlanders niet van deze warme en vrolijke stof. Wat zonde!

Mijn missie is jou te laten profiteren van de pracht van de Afrikaanse stof. Ik streef ernaar de klant te verwennen met exclusieve producten gemaakt op basis van de Afrikaanse stof. Mijn ambitie is om kleur te brengen in het straatbeeld, wooninterieurs en garderobes. Mijn droom is om elke huishouden te voorzien van tenminste een Zawadi Designs product.

In mijn bedrijfsvoering hecht ik veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo geef ik textiel waar het kan een tweede leven.

Decoratief

Decoratief

Verwen jezelf en/of je geliefden met exclusieve en unieke producten, zoals sierkussens, tafellopers, gordijnen of babydekens.

mode

Mode & sieraden

Tover je garderobe om tot een kleurrijk geheel met sjaals, stropdassen, vlinderdassen, haarbanden, hoofddoeken, armbanden en ook boodschappentassen.

Lapjes stof

Losse lapjes stof

Haal een lapje stof van je keuze als je liever creatief aan de slag wilt.